Voor verwijzers

Echotoon is een expertisecentrum op het gebied van eerstelijns verloskundige- en gynaecologische echografie en biedt uitgebreide diagnostische zorg voor vrouwen. Van de eerste vroege echo tot de 20-wekenecho (SEO) of voor een (3D/4D) pretecho. 
Ook bieden we controle echografie na spiraalplaatsing of echoscopische begeleiding tijdens een fertiliteitstraject.

Met de button kunt u ons verwijsformulier downloaden en direct meegeven met uw cliënt.

Echo’s op uw locatie?

In samenwerking met verschillende verloskundige praktijken hebben we locaties oa in Assen, Drachten en Delfzijl.

In Groningen kunt u ons vinden in zowel het Centrum voor Zwangeren in het UMCG als uiteraard op onze mooie hoofdlocatie aan de Hereweg 4 

Kwalitatief goede zorg dichtbij, waar het vertrouwd voelt, dat vinden wij belangrijk en voorzien wij graag in. Mocht u hierover met ons van gedachten willen wisselen, staan wij daar zeker voor open en horen we graag van u.

Contactgegevens

Onze onderzoeken

Echotoon is een expertisecentrum op het gebied van eerstelijns verloskundige- en gynaecologische echografie en biedt uitgebreide diagnostische zorg voor vrouwen. Van de eerste vroege echo tot de 20-wekenecho (SEO) of voor een (3D/4D) pretecho.Ook bieden we controle echografie na spiraalplaatsing of echoscopische begeleiding tijdens een fertiliteitstraject. Je bent altijd van harte welkom bij een van onze echopraktijken in Groningen, Groningen UMCG, Assen of Gorredijk. Echotoon heeft een contract bij en wordt op kwaliteit beoordeeld door de Stichting prenatale screening noord Nederland SPSNN.

Visie & werkwijze

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich vertrouwd bij ons voelt, werken we laagdrempelig en in een ontspannen sfeer. We geloven in de kracht van oprechte interesse en rustige aandacht en nemen daarom de tijd om goed naar je te luisteren, met je mee te denken en je echo zoveel mogelijk af te stemmen op jouw wensen. Onze echoscopisten hebben niet alleen alle nodige expertise en ervaring, maar ook een groot empathisch vermogen en een open blik. We maken elke echo met ons hart.

Uiteraard werken we met de beste apparatuur, zijn we geaccrediteerd en worden we op kwaliteit gecontroleerd door Stichting Prenatale Screening Noordoost-Nederland.

In samenwerking met verloskundige werken wij op verschillende locaties in Noord Nederland. 

Kwalitatief goede zorg dichtbij, waar het vertrouwd voelt, dat vinden wij belangrijk en voorzien wij graag in. Mocht u hierover met ons van gedachten willen wisselen, staan wij daar zeker voor open en horen we graag van u.