Over ons

Echoscopie is onze passie. Met oprechte verwondering beleven wij de echo’s met jullie mee.

Visie & werkwijze

Echotoon is expertisecentrum voor alle eerstelijns verloskundige en gynaecologische echo’s en biedt uitgebreide diagnostische zorg voor vrouwen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich vertrouwd bij ons voelt, werken we laagdrempelig en in een ontspannen sfeer.

We werken graag op maat, staan open voor specifieke wensen en nemen de tijd om goed naar je te luisteren en met je mee te denken. Echografie is onze passie en we genieten oprecht van ieder nieuw leven dat we mogen bekijken.

Uiteraard werken we met de beste apparatuur en zijn we geaccrediteerd en op kwaliteit gecontroleerd door Stichting Prenatale Screening Noordoost-Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat je vertrouwen kunt hebben in de kwaliteit van onze zorg en dat je je prettig en veilig voelt bij ons. Daarom doen we er alles aan om goede zorg te verlenen en om jou en je partner goed te begeleiden.

Zit je toch met vragen? Met twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als je er al een tijdje mee rondloopt. Dan praten we er samen over en proberen we er snel en zo goed mogelijk iets aan te doen.

Als je een klacht hebt kun je dit zelf telefonisch of per email aan ons kenbaar maken: Telefoon: 050-7630450. Vraag naar Patricia Koster. Zij is de eigenaresse van onze praktijk. Email: patricia@echotoon.nl.

Vind je het prettig als iemand je helpt om je klacht in te dienen? Bel dan 0900 243 70 70. Dat is het telefoonnummer van de afdeling Adviespunt Zorgbelang De medewerkers van deze afdeling kunnen je meer vertellen over je rechten en adviseren je graag. Ook kun je ervoor kiezen om het contactformulier van het Landelijk Meldpunt Zorg te gebruiken.

Ons team

team-lid

Patricia Koster

Eigenaresse en echoscopiste

Praktijk Groningen, Assen en Gorredijk

Kwalitatief goede zorg, dichtbij: met die missie en haar medisch diagnostische achtergrond startte Patricia in 2013 Echotoon. Daarvoor bezocht ze als productspecialist echografie bij Siemens Healthineers jarenlang echo-afdelingen in ziekenhuizen door heel Europa. ‘Ik wilde een plek met dezelfde expertise, maar in de eerste lijn. Laagdrempelig en waar je je vertrouwd voelt. Dat is Echotoon.’
team-lid

Lysanne van Heijningen

Echoscopiste

Praktijk Groningen

‘De rust en persoonlijke aandacht waarmee ik bij Echotoon kan werken past bij mij en bij mijn kijk op goede zorg.’ Lysanne heeft zich met hart en ziel op de echoscopie gericht. Daarvoor werkte zij als klinisch verloskundige jaren met veel plezier in het Ommelander Ziekenhuis. Sinds 2016 is ze één van onze vaste gezichten.
team-lid

Maaike Kloosterman

Echoscopiste

Praktijk Groningen en Assen

‘Bij Echotoon kan ik werken op de manier die bij me past, met veel aandacht voor de zwangere vrouw en haar partner. Vol verwondering geniet ik mee bij pretecho's en bij de 20 weken echo probeer ik de aanstaande ouders op zo'n manier mee te nemen, dat ze begrijpen wat er op de echo te zien is.’ Voordat Maaike in 2018 bij Echotoon kwam, werkte ze jarenlang in het UMCG als klinisch verloskundige én als echoscopiste op de afdeling prenatale diagnostiek.
team-lid

Nieuw teamlid

Echoscopist

Praktijk Groningen Assen Gorredijk

Is Echoscopie ook jouw passie. En geniet je van het beleven van de verwondering samen met de toekomstige ouders Of is dit wat je altijd hebt willen doen en wissel je graag met ons van gedachten over de mogelijkheid voor het volgen van de specialistische opleiding? Wij horen heel graag van je. Mail naar mail@echotoon.nl of bel ons op 050-7630450

@Echotoon op Instagram

-2