Aanbod

Echotoon is een expertisecentrum op het gebied van eerstelijns verloskundige- en gynaecologische echografie en biedt uitgebreide diagnostische zorg voor vrouwen. Van de eerste vroege echo tot de 20-wekenecho (SEO) of voor een (3D/4D) pretecho. Ook bieden we controle na spiraalplaatsing of echoscopische begeleiding tijdens een fertiliteitstraject. Je bent altijd welkom bij een van onze echopraktijken in Groningen, Assen of Gorredijk.

Direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Een echo op aanvraag

Ook voor verloskundige en gynaecologische echo’s die niet onder de reguliere zwangerschapszorg vallen, kun je bij Echotoon terecht. Met verwijzing van je behandelaar of op eigen verzoek.

13 wekenecho (IMITAS studie)

De 13 wekenecho: prenatale screening Vanaf 1 september 2021 krijgen alle zwangere vrouwen in Nederland een 13 wekenecho, ook wel vroege SEO of eerste trimester SEO genoemd, aangeboden. Dit is niet verplicht, ouders bepalen zelf of ze hieraan mee willen doen.

20 wekenecho

Als onderdeel van de prenatale screening. Met veel rust en ruimte voor jou en je partner doorlopen we zorgvuldig alle stappen van het onderzoek.

Een pretecho

Wil je alvast genieten van heldere beelden van je baby? Ben je benieuwd of jullie kindje een jongetje of meisje is of wil je in 3D of 4D even spieken naar wat hij of zij aan het ondernemen is in je buik?

Echoscopische begeleiding tijdens een fertiliteitstraject.

Anticonceptie

Als een zwangerschap (nog even) niet (meer) jullie wens is, kun je ook bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring in het controleren van geplaatste spiralen.